pnj-1.jpgpnj-2.jpgpnj-3.jpgpnj-4.jpgpnj-5.jpgpnj-6.jpgpnj-7.jpgpnj-8.jpgpnj-9.jpg

Novosti

NOVI REKVIZITI U NOVOJ SEZONI!

„Novu” rekreacijsku sezonu 2012/2013  obogatili smo novim rekvizitima kojima smo treninge učinili još zanimljivijima i raznovrsnijima. Što to ima novoga?

 

Što je gyimstick?

gymstickUtječući na razvoj mnogih motoričkih sposobnosti, gymstick je rekvizit kojeg ćemo od ove sezone koristiti u svim programima koje naš studio nudi.
Gymstick je multifunkcionalan rekvizit za vježbanje koji se sastoji od štapa i dviju elastičnih guma pričvrščenih s jednim krajem za štap. Vježbajući s gymstickom možemo izvoditi sve vježbe kao sa utezima (čučnjevi, potisci, povlačenja, razvlačenja, nabačaji, izbačaji i sl), podešavajući opterećenje vlastitim mogućnostima jednostavnim namatanjem gume oko štapa.
 

Montirali smo i trx!

trxZbog svoje je funkcionalnosti i jednostavnosti trx trenutno jedan od najpopularnijih rekvizita u svijetu fitnessa. Podjednako je namijenjen muškarcima i ženama, početnicima i naprednim vježbačima, rekreativcima i profesionalnim sportašima. Sastoji se od dvije trake sa ručama na krajevima a pričvršćen je za strop. Trx rekvizit oživljava novu metodologiju vježbanja nazvanu treningom suspenzije ili visećim treningom. Vježbajući na trx-u koristimo silu gravitacije i težinu tijela integrirajući snagu i ravnotežu u jedinstvenu cjelinu. Trening suspenzije na trx-u istinski gradi funkcionalnu snagu, izdržljivost, poboljšava fleksibilnost te osnovnu stabilnost koja nam je potrebna u svakodnevnom životu.

Zašto je trx tako popularan rekvizit uvidjeti ćete već pri prvom treningu !
 

Slidisk; mali rekvizit kojim se mogu izvoditi čuda!

slidiskJedno od fantastičnih otkrića u svijetu fitnessa svakako je i slidisk.  Radi se o maloj ploči ovalnog oblika koja je izrađena od izdržljive tkanine a njezino jednostavno klizanje na podu (oslonjajući se dlanovima ili stopalima) omogućava izvođenje višestrukih vježbi za tonifikaciju, koordinaciju i izduživanje.  Destabilizacija i tečnost pokreta koji proizlaze iz njegove uporabe, čine ga svestranim rekvizitom kojeg možemo koristiti i u kondicijskim treninzima i u vježbama snage i istezanja.  

©Pump'n'Jump 2012