pnj-1.jpgpnj-2.jpgpnj-3.jpgpnj-4.jpgpnj-5.jpgpnj-6.jpgpnj-7.jpgpnj-8.jpgpnj-9.jpg

Novosti

NOVOSTI U SEZONI 2013/14

Pomisao na to da ćemo ove sezone zakoračiti u dvadesetu obljetnicu našeg postojanja čini nam veliko zadovoljstvo. Kroz sve ove godine, uvijek sa velikim entuzijazmom, uvodili smo nove programe, obogaćivali ih novim sadržajima vođeni idejom zdravog načina življenja. Ovu ćemo godinu obilježiti raznim aktivnostima: predavanjima, besplatnim vježbaonicama, izletima i sl.

         

NOVITETI!

Prateći novitete iz svijeta fitnessa, i ove smo sezone proširili našu ponudu s novim programima vježbanja i novim rekvizitima.

 

TONING BALL mekana je lopta malih dimenzija, težine 0.5 kg i rekvizit kojeg ćemo od ove sezone koristiti u svim programima vježbanja.

 

MEDICINSKA LOPTA  također je novi rekvizit u našem centru kojim ćemo nadopuniti one zahtjevnije programe vježbanja kao što su TRXTRIME i AEROBIC PLUS.

 

U veliku dvoranu (Valvazorova) postavili smo podni poligon. Vježbe brzine i koordinacije od sada će biti još dinamičnije i zabavnijeuz FP (floor polygon) program vježbi a novo postavljena baletna prečka u maloj dvorani (Karlovačka), omogućiti će nam jedan potpuno drugačiji program vježbanja – PILATES BARRE.

 

THAI YOGA MASAŽA tehnika je koja objedinjuje elemente iz akupresure, refleksne masaže, ugodnog istezanja, opuštanje te pasivnu gimnastiku koja proizlazi iz yoga pozicija. Ova ugodna i treapeutska tehnika umanjiti će napetost i ukočenost kako tjelesnu tako i mentalnu te povećati elastičnost i vitalnost. Na pojedinim će treninzima u u završnim dijelovima sata u okviru istezanja u parovima, vježbači moći uživati u nekim segmentima thai yoga masaže, a sve koji se u potpunost žele prepustiti ovoj masaži pozivamo da nam se obrate sa povjerenjem. 

Od ove sezone u našem centru možete prakticirati i VINYASA YOGA FLOW bilo kao zaseban terning ili kao nadopunu drugim treninzima što će znatno doprinjeti razvoju fleksibilnosti te tjelesnoj i mentalnoj relaksaciji.

Rekvizit kao što je TRX pruža neograničene mogućnosti pa smo ga iz tog razloga implementirali i u trening kao što je pilates. Vodeći se osnovnim načelima pilates metode razvili smo program PILATES TRX  u kojem smo još veći naglasak dali na vježbe snage i istezanja.

©Pump'n'Jump 2012