pnj-1.jpgpnj-2.jpgpnj-3.jpgpnj-4.jpgpnj-5.jpgpnj-6.jpgpnj-7.jpgpnj-8.jpgpnj-9.jpg

Voditelji

Ljubav prema sportu, pristupačnost i stručnost, glavne su odlike naših voditelja koji će vam vježbanje pretvoriti u pravo zadovoljstvo. Uvjerite se u to!

 

Larisa Drinković Škalic
Ivana Matošević
Suzana Vaja
Marina Škrobot
Sanijela Bužimkić Uzelac
Luana Gortan
- Ena Krožnjak
- Simeona Siljan
- Ana Kmet

larisa

LARISA DRINKOVIĆ ŠKALIC

Larisa je rođena 1972. godine .U rodnom gradu završava osnovnu kao i srednju školu, a 1996. stječe diplomu odgajatelja predškolske djece na Pedagoškom fakultetu u Puli. Šest godina radi u integriranoj skupini s djecom s posebnim potrebama gdje stječe dragocjeno iskustvo koje joj kasnije neprocjenjivo pomaže u ulozi majke njezino dvoje djece.
Čitav svoj život voli sport i glazbu te se njima kontinuirano bavi u sklopu različitih aktivnosti. U dvadesetoj godini, u spoju glazbe, pokreta i kreativnosti, otkriva aerobic kao svoju životnu sportsku strast.
Čitav svoj život Larisa je okrenuta istraživanju vlastitih mogućnosti, te se na području svoga djelovanja neprestano usavršava. Licence voditelja aerobica i pilatesa stječe pri Hrvatskom savezu za sportsku rekreaciju te je stalna suradnica mnogobrojnih njihovih sportskih programa.
Diplomu višeg sportskog trenera fitnessa stječe na fakultetu u Zagrebu 2008.godine. 
2011. godine stječe licencu voditelja Zumba® fitness programa.
U želji za proširivanjem znanja na području prehrane, 2012. godine završava tečaj za nutricionizam pri ustanovi za cjeloživotno učenje Magistra u Puli.

Na natjecanju za Les Mills Idol-a u veljači 2014. osvaja prvo mjesto te započinje sa edukacijama njihovih brojnih programa vježbanja i postaje instruktor za Body Attack (AIM I), Body Pump i Body Balance.

U Beogradu 2014. prolazi edukaciju za MK pilates instruktora.
Dvadesetdvije godine aktivna je voditeljica aerobica, dvanaest pilatesa; vlasnica je i koordinatorica aerobic i pilates studija Pump 'n' Jump. "Ako nešto jako voliš, to ti je stalna životna inspiracija", kaže Larisa, i danas nakon toliko godina s jednakim entuzijazmom ulazi u  sportsku dvoranu.

img06 povratak na vrh stranice

ivana

IVANA MATOŠEVIĆ 

Ivana Matošević rođena je 1976. godine u Puli gdje je završila osnovnu školu. Tijekom srednjoškolskog razdoblja živi i školuje se Miamiju na Floridi gdje usavršava engleski jezik. Srednju školu (gimnazija) dovršava u Puli, nakon čega stječe diplomu turističkog smjera na Ekonomskom fakultetu..
Aerobicom se bavi od 1996., a od 1998. radi u aerobic i pilates studiju Pump 'n' Jump, gdje vodi razne grupne programe vježbanja. Svojom  snagom, energijom i izrazitom kreativnošću Ivana s lakoćom motivira i one najzahtjevnije vježbače.
Životna znanja i iskustva vode je u svijet sportske animacije, pa vodi aerobic i aquaaerobic programe u objektima Arenaturista.
Godine 2002. sudjeluje na festivalu sportske rekreacije u Poreču kao prezenterica tae-boa .
Educira se na mnogobrojnim seminarima iz segmenta aerobica, fitnessa i pilatesa u Hrvatskoj i izvan nje (Slovenija, Italija). Svoju kvalifikaciju trenera stječe na Fitness učilištu u Zagrebu te je apsolvent više trenerske škole pri Kineziološkom Kineziološkom fakultetu u Zagrebu .

img06 povratak na vrh stranice

 

suzana

SUZANA VAJA

 

Rođena u Puli 1975. godine, Suzana  nakon osnovne završava srednju medicinsku školu te studij po čijem završetku postaje stručna prvostupnica (baccalaurea)  fizioterapije. Od 2003. godine zaposlena je u aerobic i pilates studiju Pump 'n' Jump, a svoje bogato dugogodišnje  iskustvo temelji na vođenju programa korektivne gimnastike za žene i muškarce te vježbi za trudnice.
Voditeljica je programa psihofizičke pripreme trudnica i njihovih partnera za porod. U želji da oplemeni i proširi poglede na trudnoću i rad sa trudnicama, završava edukaciju za prenatalnu doulu ( pomoćnicu na porodu).
Svoja znanja Suzana redovito oplemenjuje vlastitim istraživanjima, kao i aktivnim sudjelovanjima na seminarima iz područja kineziterapije po klasičnoj medicini te refleksologije po principima kineske tradicionalne masaže.
U slobodno vrijeme zaljubljenik je psihologije i astrologije s ciljem boljeg razumijevanaj ljudi s kojima radi, sebe i svijeta u kojem živi.

Njezin moto je "Vježbajmo s osmjehom „.

img06 povratak na vrh stranice

marina

MARINA ŠKROBOT

Marina je rođena 1982. godine u Koprivnici gdje je završila svoje osmogodišnje školovanje te srednju školu za upravnog referenta. Tijekom školovanja aktivno trenira rukomet, a strast prema sportu vodi je u Zagreb na Kineziološki fakultet gdje usmjerava fitness. Želja za stjecanjem novih znanja i istraživanje novih mogućnosti u svijetu fitnesa vodi je na mnogobrojne edukacije u zemlji i izvan nje.  Svoja stečena znanja kroz praksu usavršava vodeći grupne i individualne programe vježbanja u nekoliko fitness centara u Zagrebu. Dolaskom u Pulu nastavlja raditi kao sportski trener u Poliklinici Peharec dvije godine. Od 2011. pridružuje timu aerobic i pilates studija Pump'n'Jump gdje u kratko vrijeme stječe velik broj zadovoljnih polaznika vodeći programe pilatesa, trx-a i funkcionalnih treninga. Inovator je programa M-Body Motion kojeg prezentira na Danima ljepote i fitnessa u Zagrebu 2016. godine. "Ti to možeš!" kaže Marina i svojom motivacijom u svakome uspjeva pobuditi želju za pomicanjem vlastitih granica.

img06 povratak na vrh stranice

sanijela

SANIJELA BUŽIMKIĆ UZELAC

Rođena je 1974. godine u Puli gdje je završila osnovnu i srednju školu. U svijet aerobika ulazi prije 15 godina kao vježbačica te već kao rekreativka sudjeluje u brojnim konvencijama iz područja fitnessa.
Popularizacijom pilatesa  u nje se javlja veliki interes za produbljivanjem znanja iz tog područja, te započinje vlastitu edukaciju uključivanjem u mnogobrojne tečajeve u Hrvatskoj i Sloveniji a svoje znanje potvrđuje na tečaju za pilates pri Hrvatskom savezu za sportsku rekreaciju te stječe kvalifikaciju voditelja pilatesa.
Od 2004. godine radi kao instruktorica pilatesa i power yoge te workout programa u Pump 'n' Jump studiju.

2014. prolazi edukaciju LesMills-ovog programa Body Balance na Malom Lošinju.

img06 povratak na vrh stranice

luana

LUANA GORTAN 

Luana je rođena 1979. godine u Puli, gdje je završila osnovnu, srednju te višu ekonomsku školu. Ljubav prema plesu gaji još od rane mladosti te se njime aktivno bavi tijekom osnovnog i srednjeg školovanja. Pet godina plesanja u plesnom studiju «Zaro» daje joj dragocjeno znanje i iskustvo koje ulaskom u svijet aerobika primjenjuje u kreiranju svojih aerobik treninga. Aktivna je u ulozi voditeljice aerobic programa već 15 godina. Luana se usavršavala na brojnim seminarima, a 2004. godine je uspješno završila tečaj za voditelja aerobica pri Hrvatskom savezu sportske rekreacije «Sport za sve».

img06 povratak na vrh stranice  

ena

ENA KROŽNJAK

Ena je rođena 1988. godine u Puli, gdje završava svoje osnovnoškolsko i srednjoškolsko obrazovanje. Svestrana i rodoznalog duha bavila se različitim aktivnostima od plesa i sviranja klavira sve do glume. S jogom se prvi puta susrela još za srednjoškolskih dana, a odlaskom u Zagreb na studij Etnologije i kulturne antropologije i Talijanistike upustila se malo dublje u svijet joge. U Zagrebu je završila 200-satni Teacher Training za yoga učitelja u GaiaYoga školi. Od 2012. godine vodi satove joge, prvo u zagrebačkom Tara centru, odakle se 2014. godine vraća u svoj rodni grad i započinje sa vođenjem u aerobic i pilates studiju Pump 'n' Jump. Kontinuirano polazi različite radionice kako bi proširila svoje znanje. Smatra da je tek na početku svog joga puta, ali spremna je na vježbu i učenje koji su pred njom kako bi se približila razumijevanju čovjeka i njegove prirode

Kroz satove joge uz Enu, otkriti ćete ljepotu prakticiranja joge!

img06 povratak na vrh stranice

simeona

SIMEONA SILJAN

Rođena 1990 godine u Puli, gdje završava osnovnu i srednju Medicinsku školu. 2008 godine upisuje se na Sveučilište Medicinskog fakulteta Rijeka, stručni studij fizioterapije te 2011 godine stječe zvanje prvostupnika fizioterapije. Radno iskustvo stječe u OB Pula, Bolnici za ortopediju i rehabilitaciju „Dr. Martin Horvat“ Rovinj te u Specijalističkoj ordinaciji za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Dr. Daniela Rosanda gdje je trenutno zaposlena. Interes pronalazi ponajviše u ortopediji i sportskoj medicini te 2013 godine započinje s edukacijama ortopedske manualne tehnike Cyriax te nakon položenih ispita u prosincu 2015 godine postaje certificirani Cyriax terapeut. Također, 2013 godine upisuje se na magisterij fizioterapije pri Zdravstvenom Sveučilištu Rijeka, te u rujnu 2015 stječe zvanje magistra fizioterapije. Od ostalih edukacija položila je osnovni tečaj proprioceptivne neuromuskularne facilitacije (PNF), te tehnike disanja i pripremu trudnica za porod. Službeni je fizioterapeut KK Stoje od 2013 godine. Kao dijete bavila se raznim sportovima uključujući ples, odbojku, gimnastiku no entuzijazam pronalazi u fitness programima. 2013 godine, nakon provedenih edukacija, priključuje se timu Pump N Jumpa kao voditelj korektivne gimnastike, pilatesa i funkcionalnog treninga.

img06 povratak na vrh stranice

ana

ANA KMET 

Rođena 05.08.1987. u Puli. U sportske vode ulazi od malih nogu počevši sa atletikom te kasnije sa tenisom kojim se profesionalno bavi do 16-e godine te istovremeno, od 14. godine i plesom. Sa 17 godina dobiva ulogu trenerice za najmlađe uzraste (3-10 god) i nakon godine dana educira se za plesnog pedagoga te dobiva priznanje od Hrvatskog Sabora Kulture.

2007. godine upisuje fakultet Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli gdje je završava studij na talijanskom jeziku i ostvaruje titulu Magistra primarnog obrazovanja te se zapošljava u talijanskoj osnovnoj školi Giuseppina Martinuzzi.

Ljubav prema sportu i zdravom načinu života odvode je do vrata Pump 'n' Jumpa te nakon kratkog vremena u ulozi vježbača odlučuje krenuti u trenerske vode i završava program za osposobljavanja obavljanja poslova grupnog fitness programa pri Ustanovi za obrazovanje odraslih “Instructus" u Zagrebu.

Na ljeto 2014. certificirala se za Les Mills instruktoricu u programima Body Attack-a i Body Pump-a te stječe dvogodišnje iskustvu u vođenju ovih programa. Svoja znanja i vještine usvaja i na mnogobrojnim seminarima za instruktore fitnessa gdje uči i interaktivno sudjeluje u edukacijama kod uspješnih i stručnih trenera u tom području. 

img06 povratak na vrh stranice

©Pump'n'Jump 2012