Ana je rođena u Puli 1989. godine gdje završava srednju Školu primijenjenih umjetnosti i dizajna te Studij predškolskog odgoja i obrazovanja.
Prvi put se susreće s yogom kroz izborni kolegij Ritmika kod Matije Ferlina. Kroz dugi niz godina prakticira razne stilove yoge, kako na vođenim satovima, tako i samostalno. Najviše ju privlači dinamičan stil ashtanga yoge zbog čega nakon dugogodišnjeg prakticiranja yoge 2018. godine upisuje 200-satni Ashtanga based  Teacher Training na otoku Visu kod Nede Kocare. Iste godine samostalno organizira i u suradnji sa svojim dugogodišnjim učiteljem Goranom Ivanovskim vodi sate Yoge u prirodi u Šijanskoj šumi u Puli. S time započinje graditi svoje iskustvo kao učiteljica Ashtanga i Power yoge.
 
Paralelno se bavi i poslovima u struci. Radi kao odgojitelj predškolske djece i kao asistent djetetu s poteškoćama u razvoju. Svakodnevno produbljuje svoje znanje o yogi i tehnikama disanja, istražujući sve usko povezano sa pokretom, disanjem, meditacijom i zdravim načinom života. 
 
Osim yoge privlači ju sve vezano uz prirodu i kretanje, od planinarenja, penjanja, plesa na svili, ronjenja  i raznih drugih aktivnosti. 
Ono što nalazi kao neiscrpan izvor inspiracije kod vođenja yoge jest svakodnevno otkrivanje novog, konstantno učenje i usavršavanje i dijeljenje nečega što nemjerljivo podiže kvalitetu života, a to je yoga.