Ana Kmet

Rođena 05.08.1987. u Puli. U sportske vode ulazi od malih nogu pocevši sa atletikom te kasnije sa tenisom kojim se profesionalno bavi do 16-e godine te istovremeno, od 14. godine i plesom. Sa 17 godina dobiva ulogu trenerice za najmladje uzraste (3-10 god) i nakon godine dana educira se za plesnog pedagoga te dobiva priznanje od Hrvatskog Sabora Kulture.
2007. godine upisuje fakultet Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli gdje je završava studij na talijanskom jeziku i ostvaruje titulu Magistra primarnog obrazovanja te se zaposljava u talijanskoj osnovnoj školi Giuseppina Martinuzzi.
Ljubav prema sportu i zdravom načinu života odvode je do vrata Pump’n’Jumpa te nakon kratkog vremena u ulozi vježbača odlučuje krenuti u trenerske vode i završava program za osposobljavanja obavljanja poslova grupnog fitness programa pri Ustanovi za obrazovanje odraslih “Instructus” u Zagrebu.
Na ljeto 2014. certificirala se za Les Mills instruktoricu u programima Body Attack-a i Body Pump-a te sječe dvogodišnje iskustvu u vođenju ovih programa. Svoja znanja i vještine usvaja i na mnogobrojnim seminarima za instruktore fitnessa gdje uči i interaktivno sudjeluje u edukacijama kod uspješnih i stručnih trenera u tom području.