O nama

 PumpnJump mjesto je koje nudi mogućnost drugačijeg, zdravijeg i kvalitetnijeg načina života. Ovdje svatko može zadovoljiti svoju potrebu za vježbom, opuštanjem i razonodom. Već punih 30 godina svoja stečena znanja, bogato iskustvo i nepresušni entuzijazam sa zadovoljstvom iz dana u dan prenosimo svojim klijentima.
Nizom specijaliziranih programa različitog intenziteta i složenosti, svakom pojedincu omogućavamo vježbanje bez obzira na dob, spol, tjelesnu kondiciju ili određeno zdravstveno ograničenje.

Naši voditelji su educirani, a svakom treningu pristupamo stručno, zadovoljavajući sve principe pojedine vrste treninga, kao i dozirano opterećenje.

Velik broj jutarnjih i poslijepodnevnih termina prednost je prilikom odabira programa za vježbanje. Također, nudimo i mogućnost kombiniranja termina i programa vježbanja.

Za one koji žele više, u ponudi su radionice unapređenja zdravlja kroz programe pravilne prehrane i radionice pripreme hrane uz nutricionističku podršku. 
Ovisno o potrebama, svi programi mogu se provoditi individualno ili u manjim, odnosno većim grupama.
Nikad nije kasno započeti s tjelovježbom. Ona može promijeniti Vas, kao i način na koji doživljavate svijet oko sebe. Uostalom, nije li u ovom užurbanom životnom ritmu već sama činjenica da smo si uspjeli priuštili makar malo vremena za  tjelovježbu od velike važnosti?

Stoga, ne čekajte! Dobrodošli u Pump’n’Jump fitness centar i ne odričite se mogućnosti da se već sutra osjećate bolje!