Individualni treninzi

Individualni treninzi podrazumijevaju prilagođen izbor programa vježbanja, kao i dozirano opterećenje za svakog klijenta posebno. Ovisno o posturi te kondicijskoj spremnosti, vježbe se prilagođavaju mogućnostima i zdravstvenom statusu pojedinca. Evo nekoliko prednosti ovakvog načina treniranja:
– odabrani izbor vježbi usmjeren na određene ciljeve, želje i potrebe klijenta
– motivacija i podrška trenera
– inicijalno mjerenje, izrada osobnog plana prehrane i kontrola praćenja napretka
– apsolutna sigurnost pri vježbanju
– prilagođavanje termina vježbanja klijentovom slobodnom vremenu.

Ukoliko postoje određena zdravstvena ograničenja, preporučamo konzultacije s našim fizioterapeutom koji će Vas savjetovati o izboru programa koji odgovara upravo Vama. Individualne treninge preporučamo i osobama koje tek započinju s vježbanjem kako bi s lakoćom usvojile osnovne principe vježbanja. Također, preporučamo ih i osobama koje žele svoje ciljeve postići u što kraćem vremenu, a time olakšati uključivanje u grupne programe vježbanja, čime će postignute rezultate i održati.
Ne čekajte ponedjeljak!

3 Comments

 • Ivana says:

  Poštovani,
  Zanimaju me vasi osobni treninzi. Imam zelju krenuti na individualne i povecati kondiciju, i krenuti na rezim prehrane za skinuti kile, pa me zanima kako vi radite? Koliko kosta?
  Hvala unaprijed
  Ivana

 • Larisa Kamberović says:

  Pozdrav, zanima me cijena individualnih treninga?

 • Mirjana Radolović says:

  Poštovani,ja bih najprije počela sa individualnim treninzima,ali ja sam pola mjeseca u puli,a pola nisam.mozete mi reci dali bi se tako moglo i koliko bi bila cijena.hvala.Mirjana(jednom sam vježbama kod vas)

Leave a Reply

Your email address will not be published.