Radionice za buduće roditelje, 18.5.2019.

Trudnoća, porod, roditeljstvo….
naš stručni tim je tu, kako bi vam pružio podršku na putu kroz ova predivna životna iskustva.
Dragi budući roditelji, zabilježite datum održavanja naših radionica:
Subota, 18.05.2019., dvorana Centar,  Valvazorova 5a

9.00 / Baby handling
10.00 / Uloga partnera i tehnike disanja pri porodu

Prjave: putem inboxa ili na 098 608 710

Cijena radionica: 300 kn
Za trudnice koje su aktivne članice Pump’n’Jumpa: 200 kn

Više:

ULOGA PARTNERA I TEHNIKE DISANJA PRI PORODU
Ova radionica namijenjena je parovima koji su odlučili zajedno podijeliti događaj koji će cijeli život pamtiti – rođenje njihovog djeteta!
U nastojanju da vas uputimo o tijeku pojedinog porođajnog doba, o tome kada krenuti u rodilište, na koji način partner može pomoći partnerici i svojom ulogom uveličati ovaj predivan događaj, osmišljena je ova teoretsko-praktična radionica za parove. Naša iskustva u radu s budućim očevima ukazuju na njihov pozitivan doživljaj aktivnog sudjelovanja u činu poroda. Radionica obuhvaća emocionalnu pripremu za porod, upoznavanje sa znacima početka poroda te tehnike disanja i relaksacije po porođajnim dobima. Predočava se važnost aktivne uloge partnera i ostalih osoba na porodu kao i podrška obitelji.
Radionicu vodi Margaret Ličinić Modrušan, dr. med., spec. ginekologije i opstetricije sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa trudnicama.

BABY HANDLING
Osjećaj nesigurnosti koji prati mnoge roditelje u danima ranog roditeljstva, sasvim je prirodan. Kako previti dijete, kako ga ispravno nositi, u koji ga položaj postaviti tijekom hranjenja ili spavanja, kako ga podizati od podloge, kako spuštati, hoću li ga pritom nehotice povrijediti, jer ono je tako maleno i krhko…..mnoga su pitanja koja si “mladi” roditelji postavljaju. Na radionici Baby handlinga dobiti ćete odgovore na ova i još mnoga druga pitanja, koja će vam dati znanje i uliti sigurnost pri “rukovanju” vašim mališanima poštujući njihov psihomotorni razvoj.
Radionicu vodi Ljiljana Buršić, neurorazvojni terapeut. sa dugogodišnjim iskustvom u radu s malom djecom.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy