Radionice za buduće roditelje

Očekuje nas još jedna Pump’N’Jump-ova radionica namijenjena budućim roditeljima!
Subota, 20.10.2018., dvorana Vidikovac (Jakova Puljanina 1)

  • 9:00 / Baby Handling
  • 10:00 / Uloga partnera i tehnike disanja pri porodu

Prijave primamo do 18.10.2018.

Kontakt: 098 608 710

Podijeli događaj na Facebooku!

Cijena radionica: 300 kn

Uloga partnera i tehnike disanja pri porodu

Ova radionica namijenjena je parovima koji su odlučili zajedno podijeliti događaj koji će cijeli život pamtiti – rođenje njihovog djeteta.
U nastojanju da vas uputimo o tijeku pojedinog porođajnog doba, o tome kada krenuti u rodilište, na koji način partner može pomoći partnerici i svojom ulogom uveličati ovaj predivan događaj, osmišljena je ova teoretsko-praktična radionica za parove. Naša iskustva u radu s budućim očevima ukazuju na njihov pozitivan doživljaj aktivnog sudjelovanja u činu poroda. Radionica obuhvaća emocionalnu pripremu za porod, upoznavanje sa znacima početka poroda te tehnike disanja i relaksacije po porođajnim dobima. Predočava se važnost aktivne uloge partnera i ostalih osoba na porodu kao i podrška obitelji.
Radionicu vodi Margaret Ličinić Modrušan, dr. med., spec. ginekologije i opstetricije sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa trudnicama.

BABY HANDLING

Osjećaj nesigurnosti koji prati mnoge roditelje u danima ranog roditeljstva, sasvim je prirodan. Kako previti dijete, kako ga ispravno nositi, u koji ga položaj postaviti tijekom hranjenja, kako ga podizati od podloge a kako spuštati, hoću li ga pritom nehotice povrijediti, jer ono je tako maleno i krhko…..mnoga su pitanja koja si “mladi” roditelji postavljaju. Na radionic Baby handlinga dobiti ćete odgovore na ova i još mnoga druga pitanja, koja će vam dati znanje i uliti sigurnost pri “rukovanju” vašim mališanima poštujući njihov psihomotorni razvoj.
Radionicu vodi Ljiljana Buršić, neurorazvojni terapeut. sa dugogodišnjim iskustvom u radu s malom djecom.

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy