Sensual body movement workshop

Drage žene,
samo za vas, u Pump’n’Jumpu organiziramo besplatnu pokaznu radionicu pod nazivom:
SENSUAL BODY MOVEMENT WORKSHOP
Subota, 5.10.2019. od 11.00 do 12.00, dvorana Centar (Valvazorova 5a)


Više informacija:
Naučite kako se Vaše tijelo može kretati po osjećaju na ženstven, senzualan način na razne vrste muzike što ćete posljedično moći koristiti u raznim prilikama u svakodnevnom životu(kako unutar svoja 4 zida tako i prilikom raznih drugih prigoda).
Senzualni pokreti tijela i ples su od davnina poznati kao način na koji su se žene povezivale sa svojom ženstvenošću i svojom pravom prirodom te se takav ples smatrao svetim.
Živeći u dominantno muškoj kulturi žene su stoljećima, da bi opstale, potiskivale svoju ženstvenost i senzualnost odnosno svoju pravu žensku prirodu. Sad je došlo vrijeme buđenja; vrijeme ponovnog povezivanja sa tim duboko potisnutim dijelovima nas samih.
Pokazna radionica se sastoji od 2 dijela:
Sensual Floorplay
Temelji se na vođenim meditativnim pokretima na podu koji vam pomažu da se opustite, povežete sa svojim tijelom, sa unutrašnjom mudrosti, senzualnosti i ženstvenosti – našom pravom prirodom, kreativnošću i istinskom snagom te budi naša osjetila i strast
Sensual Flow
Drugi dio se odvija na nogama i počinje se od učenja samih osnova pokretanja tijela na ženstveni način tj. rade se određeni elementi plesnog karaktera kao što su npr. krug bokovima, krug prsnim košem i sl. na različite vrste muzike
Počet ćete plesati svoj vlastiti ples; iznutra prema van, dopustit ćete sebi da samo “budete” umjesto da stalno nešto “morate” – što smo se navikle u svakodnevnom životu. Što više slušamo i poštujemo to sveto mjesto unutar nas samih i učimo donositi odluke prema osjećaju to više naši životi postaju ispunjeniji i radosniji.
Senzualni pokreti tijela su urođeni i instinktivni dio nas samih(baš svake od nas) i važan tj. neodvojiv dio našeg samopuzdanja. Razvijajući to u sebi učimo se prihvatiti sebe takvima kakve jesmo te nam počinje postajati izrazito ugodno u našem tijelu.


Napomena: radionica je namijenjena isključivo ženama(pozvane su sve punoljetne ženske osobe). Nikakvo predznanje niti iskustvo nisu potrebni. Poželjno je doći u odjeći u kojoj se tijelo može slobodno kretati(za prvi dio radionice ne preporučam suknje jer se odvija na podu). Potrebno je ponijeti svoju prostirku i bočicu vode (ukoliko nemate svoju prostirku, možete koristiti naše).

Trajanje radionice cca 1h.
Zbog ograničenja veličine prostora obavezne su prijave na 098/1726819.
Radionicu vodi:
Barbara Dasović, voditeljica Sensual Body Movement. Ovom vrstom izražavanja bavi već niz godina(što kroz pohađanje raznih tečajeva i radionica, što kroz iskustvo vlastitog vođenja)
Vidimo se!?

Share This

Copy Link to Clipboard

Copy